En forpliktelse til å ta vare på miljøet

En liten jente smiler og sitter i bilen og klemmer bamsen sin med øynene lukket

Johnson Controls har en ledende rolle innen bærekraftige løsninger og ordninger med betydning for samfunnet. Vårt forpliktende miljøengasjement viser seg i blant annet i vår måte å minske produksjonsavfall, noe som har vært en viktig del av selskapets samfunnsansvar fra dag én. I dag utgjør denne forpliktelsen kjernen i vårt ecosteps®-program, som fremmer forsvarlig kassering og resirkulasjon av brukte blysyrebatterier.

Vi forplikter oss til kontinuerlig å redusere vårt økologiske fotavtrykk ved å forbedre egne rutiner, fremme bærekraftige løsninger innen leverandørkjeden og bruke naturressurser og materialer på en ansvarsbevisst måte.

En bærekraftig virksomhet i generasjoner fremover

I Johnson Controls bestreber vi oss hele tiden på å være miljøbevisste, og bærekraftige løsninger er sentralt i alt vi gjør. Vi har fasiliteter som benytter teknologi i verdensklasse og følger beste praksis globalt, og våre produksjons- og resirkuleringstiltak er blitt toneangivende i bransjen innenfor helse, miljø og sikkerhet.

Engasjementet vi har for bærekraftige løsninger, vises i vår fornyelse av avansert batteriproduksjon for hybridkjøretøy og elektriske kjøretøy. Vi tilbyr også det siste innen teknologiske nyvinninger til ettermarkedet, og bidrar til at våre kunder sparer energi, reduserer utslipp og drivstofforbruk og resirkulerer mer.

Vi leder an i resirkulering av blybatterier

Johnson Controls er stolt over å ha bidratt til å utvikle et lukket resirkuleringssystem, en av de mest vellykkede suksesshistoriene i verden. Takket være den uvurderlige hjelpen fra våre kunder har vi bidratt til at bilbatterier med bly er den mest resirkulerte forbruksartikkelen i USA, med en innsamlingsprosent på over 97.

Det mest avanserte resirkuleringssenteret i Europa ble åpnet av JCI i Krautscheid i Tyskland i 1905, og gjennomgår nå forbedringer for å bli enda mer effektivt.
Gå inn på Johnson Controls for å få vite mer om resirkulering

ecosteps®: den forsvarlige og bærekraftige måten å resirkulere batterier på

Det effektive resirkuleringsprogrammet ecosteps er siste logiske trinn i vårt engasjement for å bevare naturressursene og beskytte miljøet. ecosteps som for tiden rulles ut over hele Europa, har som mål å sørge for en forsvarlig kassering og resirkulering av brukte bilbatterier så du kan være trygg på at alt blyet fra batteriet blir gjenbrukt, og at alle lover og forskrifter blir fulgt.

VARTA® Batterisøk

VARTA® forhandlersøk

Finn andre forhandlere