En forpliktelse til å ta vare på miljøet

En liten jente smiler og sitter i bilen og klemmer bamsen sin med øynene lukket

Clarios har en ledende rolle innen bærekraftige løsninger og ordninger med betydning for samfunnet. Vårt forpliktende miljøengasjement viser seg i blant annet i vår måte å minske produksjonsavfall, noe som har vært en viktig del av selskapets samfunnsansvar fra dag én. I dag utgjør denne forpliktelsen kjernen i vårt ecosteps®-program, som fremmer forsvarlig kassering og resirkulasjon av brukte blysyrebatterier.

Vi forplikter oss til kontinuerlig å redusere vårt økologiske fotavtrykk ved å forbedre egne rutiner, fremme bærekraftige løsninger innen leverandørkjeden og bruke naturressurser og materialer på en ansvarsbevisst måte.

En bærekraftig virksomhet i generasjoner fremover

I Clarios bestreber vi oss hele tiden på å være miljøbevisste, og bærekraftige løsninger er sentralt i alt vi gjør. Vi har fasiliteter som benytter teknologi i verdensklasse og følger beste praksis globalt, og våre produksjons- og resirkuleringstiltak er blitt toneangivende i bransjen innenfor helse, miljø og sikkerhet.

Engasjementet vi har for bærekraftige løsninger, vises i vår fornyelse av avansert batteriproduksjon for hybridkjøretøy og elektriske kjøretøy. Vi tilbyr også det siste innen teknologiske nyvinninger til ettermarkedet, og bidrar til at våre kunder sparer energi, reduserer utslipp og drivstofforbruk og resirkulerer mer.

Vi leder an i resirkulering av blybatterier

Innovative og teknologisk avanserte produksjonsprosesser betyr at blyet i alle VARTA® bilbatterier er opptil 99 % resirkulert. Så hver gang du kjøper et av våre produkter, kan du være sikker på at du bidrar til å bevare en verdifull ressurs, samtidig som du drar nytte av fordelene ved resirkulering.

Clarios er stolt over å ha bidratt til å utvikle et lukket resirkuleringssystem, en av de mest vellykkede suksesshistoriene i verden. Takket være den uvurderlige hjelpen fra våre kunder har vi bidratt til at bilbatterier med bly er den mest resirkulerte forbruksartikkelen i USA, med en innsamlingsprosent på over 97.

Det mest avanserte resirkuleringssenteret i Europa ble åpnet av Clarios i Krautscheid i Tyskland i 1905, og gjennomgår nå forbedringer for å bli enda mer effektivt.


Besøk Clarios for å få vite mer om resirkulering

ecosteps®: den forsvarlige og bærekraftige måten å resirkulere batterier på

Det effektive resirkuleringsprogrammet ecosteps er siste logiske trinn i vårt engasjement for å bevare naturressursene og beskytte miljøet. ecosteps som for tiden rulles ut over hele Europa, har som mål å sørge for en forsvarlig kassering og resirkulering av brukte bilbatterier så du kan være trygg på at alt blyet fra batteriet blir gjenbrukt, og at alle lover og forskrifter blir fulgt.

VARTA® Batterisøk


Er du spesialist? Bruk vårt avanserte søk i VARTA Partner Portal.

VARTA® forhandlersøk

Finn andre forhandlere