VARTA® Batterisøk


Er du spesialist? Bruk vårt avanserte søk i VARTA Partner Portal.

VARTA® forhandlersøk

Finn andre forhandlere

Stol på VARTA® batterier – De beste batteriene fra den globale markedslederenr

Moderne kjøretøy krever batterier med svært høy kraft. VARTA® batterier driver "hjertet" av kjøretøyet, enten det er for et Start-Stop-system, konvensjonelle biler, motorsykler, nyttekjøretøy, lastebiler eller fritidskjøretøy. Et VARTA® batteri er alltid den beste løsningen!

Lær mer

VARTA® batteritestprogram

Utfør en BATTERITEST. Test batteriet før det svikter; hvert tredje bilhavari skyldes batteriet! Test batteriet ditt for sikkerhets skyld.

Lær mer

BATTERIFORMÅL

Bil

Bilbatterier

Enten du kjører din aller første bil, en familiebil, en bil med Start-Stop-funksjon, eller en bil med Start-Stopp-system, har VARTA® riktig batteri til akkurat ditt kjøretøy.

Heavy Commercial

Batterier til tunge nyttekjøretøy

Mye har endret seg innen tungtransportsektoren: lovgivning som fastsetter strengere utslippskrav, antall overnattinger i kjøretøyene, mer komfortutstyr og flere ekstra elektriske strømforbrukere som parkeringskjøler/-varmer. Med de avanserte VARTA®-batteriene til transportkjøretøy er du godt forberedt på alle endringer – og klar til å redusere eierskapskostnadene.

Powersports

Powersports-batterier

Powersports dekker et stort spekter av kjøretøy, inkludert motorsykler, firehjulinger, jetski, ATV-er, UTV-er, scootere, snøscootere, og til og med gressklippere. Du kan være sikker på å finne VARTA® batterier som er laget spesielt for hvert av disse bruksformålene.

Fritid

Fritidsbatterier

Serien VARTA® Professional er utviklet for å drive marine-fartøy som el-båter, yachter og motorbåter, i tillegg til alle typer campingvogner og bobiler. Velg et VARTA® fritidsbatteri for eksepsjonell ytelse og pålitelighet til ditt fritidskjøretøy.