Stempel

Johnson Controls Autobatterie GmbH & Co KGaA
Am Leineufer 51
30419 Hannover
Tyskland
Telefon: +49 (0) 511/975-02
Kontakt:info-no@varta-automotive.com

Forretningskontor: Hannover
Organisasjonsnummer: Hannover HRB 62427
Salgsskattenummer: DE 115 647 997

Ansvarlig partner: JCB Management GmbH
Forretningskontor: Hannover
Organisasjonsnummer: Hannover HRB 62413
Hovedstyre: Johann-Friedrich Dempwolff, Jose Miguel Lopez Ascaso


Ansvarlig redaktør: Julia Gramse
Telefon: +49 (0) 511/975-02

Webdesign, konsept og produksjon

GTB
550 Town Center Drive
Dearborn, MI 48126, USA
Kontakt: jcisupport@gtb.com


EU-kommisjonen gir forbrukere funksjonalitet for online tvisteløsning på en av sine elektroniske plattformer. Denne plattformen kan nås via lenken http://ec.europa.eu/consumers/odr.

Vi er ikke forpliktet til å delta i tvisteløsningen foran et forliksråd og vil derfor heller ikke delta ved slike forhandlinger.

Ansvarsfraskrivelse

I utarbeidelsen av dette nettstedet har vi gjort alt vi kan for å sikre at informasjonen er så aktuell, korrekt og klart uttrykt som mulig. Utilsiktede feil i informasjonen kan likevel forekomme. Johnson Controls Autobatterie GmbH & Co KGaA fraskriver seg spesielt ethvert ansvar for trykkfeil og for nøyaktigheten, fullstendigheten og aktualiteten av informasjonen på selskapets nettsider. Informasjon og data som gjøres tilgjengelig på servere som tilhører Johnson Controls Autobatterie GmbH, kan endres uten varsel. Tjenester, informasjon og data som gjøres tilgjengelig på nettstedet til Johnson Controls Autobatterie GmbH & Co KGaA, leveres "som den er" uten garantier av noe slag.

I den grad lenker eller pekere til tredjeparts nettsider finnes på nettstedet til Johnson Controls Autobatterie GmbH & Co KGaA, påtar Johnson Controls Autobatterie GmbH & Co KGaA seg intet ansvar for informasjon, kommunikasjon eller materiale som er tilgjengelig på slike nettsider eller i noen lenke på slike nettsteder. Vi gjør eksplisitt oppmerksom på at vi ikke nødvendigvis går god for eller deler tredjeparters innhold og/eller meninger som kan finnes på et nettsted vi lenker til.

Ved å bruke nettsidene til Johnson Controls Autobatterie GmbH & Co KGaA bærer du alene all risiko forbundet med bruk av dette nettstedet, inkludert all risiko for skader på datamaskin, programvare eller data fra virus, programvare eller andre filer som kan overføres eller aktiveres via en nettside fra Johnson Controls Autobatterie GmbH & Co KGaA eller din tilgang til den. Johnson Controls Autobatterie GmbH & Co KGaA skal ikke i noe tilfelle være ansvarlig for noen direkte, indirekte, spesiell eller tilfeldig skade eller følgeskader, inkludert, men ikke begrenset til tapte inntekter eller tapt fortjeneste som følger av eller som noen måte er forbundet med bruk eller misbruk av informasjon eller mangel på informasjon på nettstedet til Johnson Controls Autobatterie GmbH & Co KGaA.


VARTA® Batterisøk

VARTA® forhandlersøk

Finn andre forhandlere