Stempel

Clarios Germany GmbH & Co KG
Am Leineufer 51
30419 Hannover
Tyskland
Telefon: +49 (0) 511/975-0
Kontakt:info.emea@varta-automotive.com

Forretningskontor: Hannover
Organisasjonsnummer: Hannover HRA 205413
Salgsskattenummer: DE 115 647 997

Ansvarlig partner: Clarios Germany Holding GmbH
Forretningskontor: Hannover
Organisasjonsnummer: Hannover HRB 218503
Hovedstyre: Dr. Werner Benade, Bettina Koback, Dr. Christian Rosenkranz


Ansvarlig redaktør: Julia Gramse
Telefon: +49 (0) 511/975-0

Webdesign, konsept og produksjon

Americaneagle.com
2600 S. River Road
Des Planies, IL 60018, USA
Kontakt: scott.zachry@americaneagle.com


EU-kommisjonen gir forbrukere funksjonalitet for online tvisteløsning på en av sine elektroniske plattformer. Denne plattformen kan nås via lenken http://ec.europa.eu/consumers/odr.

Vi er ikke forpliktet til å delta i tvisteløsningen foran et forliksråd og vil derfor heller ikke delta ved slike forhandlinger.

Ansvarsfraskrivelse

I utarbeidelsen av dette nettstedet har vi gjort alt vi kan for å sikre at informasjonen er så aktuell, korrekt og klart uttrykt som mulig. Utilsiktede feil i informasjonen kan likevel forekomme. Clarios Germany GmbH & Co. KG fraskriver seg spesielt ethvert ansvar for trykkfeil og for nøyaktigheten, fullstendigheten og aktualiteten av informasjonen på selskapets nettsider. Informasjon og data som gjøres tilgjengelig på servere som tilhører Clarios, kan endres uten varsel. Tjenester, informasjon og data som gjøres tilgjengelig på nettstedet til Clarios, leveres "som den er" uten garantier av noe slag.

I den grad lenker eller pekere til tredjeparts nettsider finnes på nettstedet til Clarios, påtar Clarios seg intet ansvar for informasjon, kommunikasjon eller materiale som er tilgjengelig på slike nettsider eller i noen lenke på slike nettsteder. Vi gjør eksplisitt oppmerksom på at vi ikke nødvendigvis går god for eller deler tredjeparters innhold og/eller meninger som kan finnes på et nettsted vi lenker til.

Ved å bruke nettsidene til Clarios bærer du alene all risiko forbundet med bruk av dette nettstedet, inkludert all risiko for skader på datamaskin, programvare eller data fra virus, programvare eller andre filer som kan overføres eller aktiveres via en nettside fra Clarios eller din tilgang til den. Clarios skal ikke i noe tilfelle være ansvarlig for noen direkte, indirekte, spesielle eller tilfeldige skader eller følgeskader, inkludert, men ikke begrenset til tapte inntekter eller tapt fortjeneste som følger av eller som noen måte er forbundet med bruk eller misbruk av informasjon eller mangel på informasjon på nettstedet til Clarios.


Google Analytics

Dette nettstedet bruker Google Analytics. Du finner mer informasjon på
www.google.com/analytics

VARTA® Batterisøk


Er du spesialist? Bruk vårt avanserte søk i VARTA Partner Portal.

VARTA® forhandlersøk

Finn andre forhandlere