Fire VARTA® plakater som viser bilder fra bilindustrien, tungtrafikk og fritid

Historien om VARTA® (2010 til idag)

Dagens VARTA® batterier har stått for avansert teknologi, kraftig ytelse og eksepsjonell service over hele verden i over 100 år.

2010: 125 år i Johnson Controls

Johnson Controls kan feire 125 år som ledende innen batteriteknologi.

2010: Forbedringer i utvalget av VARTA® Start-Stop-batterier

Og VARTA®-innovasjonen bare fortsetter og fortsetter … Et eksempel er det optimaliserte VARTA® Start-Stop Plus-systemet, som baserer seg på AGM-teknologi, for biler med avansert Start-Stop-system. Et annet eksempel er VARTA® Start-Stop som baserer seg på EFB-teknologi (Enhanced Flooded Battery), og som er konstruert for biler med basisversjonen av Start-Stop-systemet.

2010: Resirkuleringsprogrammet ecosteps® blir lansert

Ecosteps blir lansert for å legge til rette for en profesjonell og miljøvennlig resirkulering av bilbatterier for økt bærekraft

2010: Tre store tildelinger i ett år

Johnson Controls var de stolte vinnere av "Volkswagen Innovation Award” og “Volkswagen Group Award for Sustainable Energy Storage System”. General Motors EMEA ga oss prisen "Supplier of the Year Award 2010“.

2011: VARTA® Start-Stop Service Programme

VARTA® Start-Stop Service Programme [VSSP] blir lansert for å gi uavhengige verksteder ekstra teknisk støtte og verktøy for å håndtere endringene i Start-Stop-kjøretøy og styrke deres virksomhet og kundestøtte.

2011: Edison Best New Product Award 2011

VARTA®s serie med Start-Stop-batterier ble utropt som vinner av ”Edison Best New Product Award” innenfor ”Energy and Sustainability: Sustainable Power Systems Segment”.

2011: Økt europeisk produksjon

Johnson Controls øker produksjonskapasiteten over hele Europa for å dekke økningen i etterspørselen som særlig skyldes populariteten til VARTA® Start-Stop-batteriserien.

2012: MAN Truck and Bus Supplier Award 2011

Johnson Controls blir beæret med “MAN Truck and Bus Supplier Award 2011”. Den internasjonale innkjøpsgruppen TEMOT International ga oss prisen "Innovation Award" for vår kvalitetsteknologi AGM.

2013: Nylansering av VARTA®-merket – Det hele begynner med VARTA®

VARTA®-merket relanseres med ny logo, helt nye batterietiketter, en forbedret produktlinje, et splitter nytt nettsted, kataloger og støttemateriell.

2014: Johnson Controls inkluderer AGM og EFB i den kraftfulle dynamisketrioen

I 2014 tilføydeJohnson ControlsVARTA® Silver Dynamic AGM og Blue Dynamic EFBtil den utprøvde og testede Dynamic Trio-serien.AGM-og EFB-batterier tilbyr enestående yteevne og uovertruffen holdbarhet for høyytelses-kjøretøyer og Start-Stop-applikasjoner.

2016: Vedlikeholdsfrie batterier for asiatiske og europeiske bruksformål

I 2016 finner Johnson Controls opp batterier som er vedlikeholdsfrie og spesielt utviklet for å tåle ekstreme klimakrav. De er sterkere, mer holdbare og oppfyller kundenes behov. I tillegg er produksjonsprosessen mer miljøvennlig og bruker 20 % mindre energi og slipper ut 20 % mindre klimagasser.

2019: Clarios

Johnson Controls Power Solutions går ut av Johnson Controls International, LLC. og blir en egen enhet, Clarios.

VARTA® Batterisøk


Er du spesialist? Bruk vårt avanserte søk i VARTA Partner Portal.

VARTA® forhandlersøk

Finn andre forhandlere