Opprett en konto på VARTA® Partner Portal

Dette skjemaet samler inn navnet ditt og kontaktinformasjonen din. Les vår personvernerklæring for å finne ut hvordan vi beskytter og behandler dataene du sender inn.


*Jeg godtar vilkårene
Ja, jeg ønsker å fortsette å motta meldinger fra Salg og markedsføring samt oppdateringer om produkter og merkevarer fra VARTA.

Nei, jeg ønsker ikke å fortsette å motta meldinger fra Salg og markedsføring samt oppdateringer om produkter og merkevarer fra VARTA.

Opprett

Når du fyller ut skjemaet over og krysser av i avmerkingsboksen “Abonner”, bekrefter du at du har mottatt, forstått og godtatt våre personvernvilkår og vilkår for informasjonskapsler.

Les vår personvernerklæring

Datavern

Vi samler inn, bruker og oppbevarer dine personlige opplysninger utelukkende innenfor rammen av bestemmelsene i gjeldende personvernlover. Dataene du oppgir, lagres og brukes utelukkende for drift av VARTA® Partner Portal på dette nettstedet. Dataene vil bli slettet når du tilbakekaller ditt samtykke til lagring. Det gjøres ingen utlevering til tredjeparter eller bruk i reklameøyemed uten ditt samtykke. Vi oppfordrer deg til også å lese våre retningslinjer for personvern, som er inkludert som referanse i disse vilkårene, og som du finner på nettsidene våre.

Innhold på nettstedet

Nettstedet inneholder varemerker, servicemerker, opphavsrettsbeskyttet materiale og annet innhold som eies av oss, lisensieres av oss eller brukes med vår tillatelse. Vi er eneeier av alle rettigheter og eierskap til innholdet, inkludert alle opphavsrettigheter, varemerker og andre immaterielle rettigheter. Du kan ikke lagre, endre, kopiere, publisere, vise, overføre, tilpasse eller på noen måte utnytte innholdet uten skriftlig tillatelse. Vi forbeholder oss retten til å endre alt av innhold på dette nettstedet når som helst uten varsel.

Ansvarsfraskrivelse

I utarbeidelsen av dette nettstedet har vi gjort det vi kan for å gi en så aktuell, korrekt og klart uttrykt informasjon som mulig. Likevel kan utilsiktede feil i opplysningene oppstå. Tjenester, informasjon og data som gjøres tilgjengelig på nettstedet vårt, leveres "som det er" uten garantier av noe slag.

I den grad lenker eller pekere til tredjeparters nettsteder finnes på vårt nettsted, kan vi ikke påta oss noe ansvar for eventuell informasjon, kommunikasjon eller innhold som finnes tilgjengelig på slike lenkede nettsteder, eller via noen lenke på slike lenkede nettsteder. Vi opplyser eksplisitt om at vi ikke nødvendigvis deler innhold og/eller meningene til en tredjepart som finnes på et lenket nettsted.

Ved å bruke nettstedet vårt er du selv ansvarlig for all risiko forbundet med bruk av dette nettstedet, inkludert risiko for datamaskin, programvare eller data som blir skadet av virus, programvare eller andre filer som kan overføres eller aktiveres via nettstedet vårt eller din tilgang til det. Vi skal ikke i noe tilfelle være ansvarlig for noen direkte, indirekte, spesielle, tilfeldige skader eller følgeskader, inkludert, men ikke begrenset til tap av inntekter eller fortjeneste, som følger av eller på noen måte er forbundet med bruk eller misbruk av informasjon eller mangel på informasjon på våre nettsider.

VARTA® Batterisøk

VARTA® forhandlersøk

Finn andre forhandlere